fbpx

Вежба на Денот 3 Септември – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот 3 Септември – Четврток

Почеток на вежбата во 1830. Се чекаме на кеј кај Жабарот.

WOD
30 Rounds
Run
30 sec on
30 sec off

Loading...