fbpx

Вежба на Денот 31 Август – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот 31 Август – Понеделник

Тренингот ќе се одржи на средно водно пред трим патеката. Вежбата започнува во 1830
WOD
2RFT
Run 2km (Downhill & Uphill)
50 x Squats
40 x Push Ups
30 x Burpees

Loading...