fbpx

Вежба на Денот 31 Мај – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 31 Мај – Вторник

WOD
10RFT
10 x KB Swing 24/16
12 x Overhead Lunges 15/10
14 x Push Ups

Loading...