fbpx

Вежба на Денот 31 Март – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот 31 Март – Четврток

WOD
For Time:
400m Run
25 x Power Cleans (60/40)
400m Run
20 Power Cleans (70/45)
400m Run
15 Power Cleans (80/50)
400m Run
10 Power Cleans (90/55)
400m Run

Loading...