fbpx

Вежба на Денот 31 Октомври – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 31 Октомври – Петок

WOD
Tabata Push Ups
1 min Rest
Tabata Sit ups
1 min Rest
Tabata Pull Ups
1 min Rest
Tabata Ground to overhead with plate 15kg
Results: All Reps

Loading...