fbpx

Вежба на Денот 4 Ноември – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 4 Ноември – Вторник

ИЗВЕСТУВАЊЕ за онлајн плаќањето на чланарината!
Во првиот момент кога ќе ја платите чланарината онлјан, во случај да системот ви пријави грешка или некоја друга порака, а без да ви даде потврда дека трансакцијата поминала, НЕ СЕ ОБИДУВАЈТЕ ПОВТОРНО ДА НАПРАВИТЕ ТРАНСАКЦИЈА, бидејќи трансакцијата е успешна. Оваа аномалија Банката се обидува да ја тргна во најкраток можен рок.
Ви благодарам на разбирањето!

25 x Turkish Get up (left arm) 16 kg
25 x Turkish Get up (right arm) 16 kg

5 Rounds
Max Ring Dips

WOD
AMRAP 9 min
5 x Burpee Pull Ups
10 x Box Jump
15 x SDHP

Loading...