fbpx

Вежба на Денот 4 Септември – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 4 Септември – Петок

Почеток на вежбата во 1830. Се чекаме на кеј кај Жабарот.
WOD
For Time:
Run 1600m
100 x Squat
Run 800m
50 x Walking Lunges
Run 600
40 x Push Up
Run 400m
30 x Burpees

Loading...