fbpx

Вежба на Денот 5 Декември – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 5 Декември – Петок

WOD

Weighted Pull Up
3-3-3-2-2-1

20 x Clean & Jerk @70% BW

AMRAP 13 min
3 x Overhead Squat 40 Kg
3 x Burpee Pull Ups
6 x Overhead Squat 40 Kg
6 x Burpee Pull Ups
9 x Overhead Squat 40 Kg
9 x Burpee Pull Ups
.
.
.

Ги замолуваме сите членови да ја платат чланарината за ноември на сметка, како и до сега.

Loading...