fbpx

Вежба на Денот 6 Мај – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 6 Мај – Петок

WOD
2 Rounds
30 x KB Swing 24/16
10 x Wall Ball 9/6
Then
1k Run
2 Rounds
10 x KB Swing 24/16
30 x Wall ball 9/6

Loading...