fbpx

Вежба на Денот 6 Октомври – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот 6 Октомври – Четврток

WOD
For time:
200m
10 x Pull Ups
20 x KB
400m
10 x Pull Ups
20 x KB
800m
10 x Pull Ups
20 x KB
400m
10 x Pull Ups
20 x KB
200m

Loading...