fbpx

Вежба на Денот 7 Јуни – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 7 Јуни – Вторник

WOD
4 RFT
5 x Wall Climbs
15 x Power Snatch 40/25
20 x KB Swings 24/16

Loading...