fbpx

Вежба на Денот 7 Септември – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот 7 Септември – Понеделник

Тренингот ќе се одржи на средно водно пред трим патеката. Вежбата започнува во 1830
WOD
30 Rounds
Run 30 sec on
30 sec off

Loading...