fbpx

Вежба на Денот 8 Април – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 8 Април – Петок

WOD
For Time:
Run 400m
100 x Squats
Run 400m
100 x Pull Ups
Run 400m
100 x Push Ups
Run 400m
Time Cap 25 min

Loading...