fbpx

Вежба на Денот 8 Март – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 8 Март – Вторник

Среќен празник на сите од понежниот пол.

WOD
“Nancy”
5 RFT
400 m Run
15 x Overhead Squat 40/25

Loading...