fbpx

Вежба на Денот 9 Септември – Среда

From the Blog

Вежба на Денот 9 Септември – Среда

Денес во 1800 се чекаме кај полициската станица после школото Кочо Рацин.
Задолжителна опрема е точак по можност кој сака може и пријател.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });