fbpx

Вежба на Денот – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот – Понеделник

Push Press 5×5

WOD
AMRAP 3 Minutes
6 x Burpees
12 x KB Swings

AMRAP 3 Minutes
6 x Burpees
12 x Pull Ups

AMRAP 3 Minutes
6 x Burpees
12 x Box Jump

Loading...