fbpx

Вежба на Денот за 01 Септември – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот за 01 Септември – Понеделник

Снага:
3х3 Преден Чучањ со Двојна Пауза, (10 секунди пауза во долна позиција и 5 пауза на пола пат станувајќи нагоре)

За време:
30 х Сумо високо подигнување 40кг
30 х Брпис со лицето кон шипката
30 х Високо Подигнување од рака 60кг/40кг

За крај:
Во еден обид најмногу повторувања од КЛАЦКАЛКА – НЕПРЕКИНАТО (најдобар резултат до сега е 70 повторувања, без да се наруши формата)

ИЗВЕСТУВАЊЕ!
Ги замолувам сите кросфитери, членови на КФСК да дојдат во Вторник во 19:00 часот на клубски состанок. На состанокот ќе бидат објаснети и демонстрирани новите правила на функционирање на клубот, како и разгледување на други опции за подобрување на условите за работа кои се во Ваша функција. МНОГУ БИ НИ ЗНАЧЕЛО ДОКОЛКУ ОВА ИЗВЕСТУВАЊЕ ГО СВАТИТЕ СЕРИОЗНО И БИДЕТЕ ПРИСУТНИ НА СОСТАНОКОТ. Ви благодарам на разбирањето!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });