fbpx

Вежба на Денот за 02 Февруари – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот за 02 Февруари – Понеделник

Од денес почнуваме со нов цилкус во тренингот.
Како реултат на првиот циклус слободно можаме да се ПОФАЛИМЕ ДЕКА СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА КФСК ПРАВАТ ВО МИНИМУМ 5 СТАТИЧНИ ЗГИБОВИ.
Базата со Исхрана ја изградивме односно ги поставивме темелите со последната Работилница за Исхрана сега продолжуваме понатаму и земаме во предвид дека генерално сите Кросфитери (со исклучок на почетниците) имаме одлична Кардио-васкуларна издржливост.
Новиот циклус ќе трае 10 недели каде фокусот ќе биде ставен на Гимнастиката, а при тоа основната снага при Чучњви ќе ја одржуваме со фокус на Заден Чучањ.

ЗА ТАА ЦЕЛ ГИ ЗАМОЛУВАМ СИТЕ КРОСФИТЕРИ ДА БИДАТ ПРИСУТНИ ВО ПРВАТА НЕДЕЛА КОЈА Е ТЕСТ НЕДЕЛА! Доколку некој е отсутен во текот на OPEN GYM, да ги одработите тест вежбите.
ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ЗАПИШУВААТ РЕЗУЛТАТИТЕ ВО FACEBOARD-ot.

WOD
Cindy
AMRAP 20 min
5 x Pull Ups
10 x Push Ups
15 x Squats

ПОТСЕТУВАЊЕ: ПЛАЌАЊЕТО НА ЧЛАНАРИНАТА ОДИ ИСКЛУЧИТЕЛНО ОНЛАЈН ПРЕКУ НАШИОТ ВЕБ САЈТ!

crossfit-pyramid

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });