fbpx

Вежба на Денот за 02 Септември – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот за 02 Септември – Вторник

ИЗВЕСТУВАЊЕ!
Ги замолувам сите кросфитери, членови на КФСК да дојдат во Вторник во 19:00 часот на клубски состанок. На состанокот ќе бидат објаснети и демонстрирани новите правила на функционирање на клубот, како и разгледување на други опции за подобрување на условите за работа кои се во Ваша функција. МНОГУ БИ НИ ЗНАЧЕЛО ДОКОЛКУ ОВА ИЗВЕСТУВАЊЕ ГО СВАТИТЕ СЕРИОЗНО И БИДЕТЕ ПРИСУТНИ НА СОСТАНОКОТ. Ви благодарам на разбирањето!
ИСТИОТ ТРЕНИНГ ЌЕ ГО ПОВТОРИМЕ УТРЕ, СРЕДА 03 СЕПТЕМВРИ 2014!

For time:
2 Rounds of Cindy
25 x KB Swing
3 Rounds of Cindy
25 x KB Clean and Jerk (alternating arms)
5 Rounds of Cindy
25 x KB Snatch (alternating arms)

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });