fbpx

Вежба на Денот за 03 Февруари – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот за 03 Февруари – Вторник

Доколку сте пропуштиле некој од часовите односно тест вежбите за време на OPEN GYM да ги направите. Постигнатиот резултат да го внесете во системот FACEBOARD-от.

Мобилност во Рамениот појас и колковите

Dead Lift
5×5

WOD
Elizabeth
For time:
21-15-9
Clean 60kg
Ring Dips

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });