fbpx

Вежба на Денот за 05 Септември – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот за 05 Септември – Понеделник

For time:
10 x Squat cleans, 60/45kg
50 x Weighted Sit-ups 15/10
8 x Squat cleans, 60/45kg
40 x Weighted Sit-ups 15/10
6 x Squat cleans, 60/45kg
30 x Weighted Sit-ups 15/10
4 x Squat cleans, 60/45kg
20 x Weighted Sit-ups 15/10
2 x Squat cleans, 60/45kg
10 x Weighted Sit-ups 15/10

Loading...