fbpx

Вежба на Денот за 11 Ноември – Среда

From the Blog

Вежба на Денот за 11 Ноември – Среда

КросФит:
Отворена Сала

Почетници:
Run 200m
15-12-9
Squats
Push Ups
Body Row
Run 200m

Loading...