fbpx

Вежба на Денот за 17 Септември – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот за 17 Септември – Четврток

Место: Жабарот во 18:00.
За време:
4 х 800м
Се мери времето на секоја должина посебно. Разликата помеѓу сетовите не треба да биде повеќе од 5-10 секунди.
Одмор помеѓу сетовите колку што ви е потребно.

Loading...