fbpx

Вежба на Денот за 18 Јули – Петок

From the Blog

Вежба на Денот за 18 Јули – Петок

МНОГУ ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ:
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ.
1. ЧАСОВИТЕ СЕКОГАШ ЗАПОЧНУВААТ ТОЧНО НА ВРЕМЕ. Бидете на време за вашиот час!
2. ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАКАЖУВАЊЕ ЧАС НА WODCONNECT
Ви благодарам на разбирањето!

Squat
3×3 Front Squat, same weight

Complete As Many Reps As Possible in:
1 minute of Power Snatches, 60/40
1 minute rest
1 minutes of Pull Ups
1 minute rest
1 minutes of Power Clean and Jerks, 70/50
1 minute rest
1 minutes of Pull Ups

3 minutes Rest

3 RFT:
50 Sumo Deadlift Hihg Pull
12 Burpees
21 Box Jumps, 61/51 – Games Standards

Внесете го резултатот во вашиот дневник за разултати на:

Термини за редовни прегледи
21.07.2014-Понеделник: од 8.20 do 12.40
22.07.2014-Вторник: сите термини се слободни.
23.07.2014-Среда: сите термини се слободни.
29.07.2014-Вторник: од 8.20 do 12.40
30.07.2014-Среда: од 8.00 do 8.40 i od 9.00 do 12.40
31.07.2014-Четврток: од 8.20 do 12.40
За прегледот е потребен упат од матичен лекар, книшка и 250 ден.
При закажување кај матичните лекари треба да побарате да ви се закаже во некој од дадените термини на Институт за физиологија, одделение за Спортска медицина.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });