fbpx

Вежба на Денот за 21 Агувст – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот за 21 Агувст – Четврток

Сите кросфитери кои ги пропуштија закажаните редовни лекарски прегледи ќе мора најдоцна до 01 Септември 2014 да ги направат. Термините сами ќе си ги закажете преку вашиот матичен лекар. Ви благодарам на разбирањето и соработката.

WOD
Elizabet
21-15-9
Cleans 60kg (squat clean)
Ring dips

Фокусирајте се на квалитетот на движењата!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });