fbpx

Вежба на Денот за 21 Јули – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот за 21 Јули – Понеделник

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАКАЖУВАЊЕ НА ЧАСОВИТЕ НА WODCONNECT.COM!
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ.

Strength
Bench Press, 70% of bodyweight
5×12

METCON:
5 Rounds of:
5 x Strict Chest to Bar Pull Ups
10 x Toes to Bar
21 x Plate Overhead Walking Lunges 15kg/10kg
Run 400 Meters

Термини за редовни прегледи
21.07.2014-Понеделник: од 8.20 do 12.40
22.07.2014-Вторник: сите термини се слободни.
23.07.2014-Среда: сите термини се слободни.
29.07.2014-Вторник: од 8.20 do 12.40
30.07.2014-Среда: од 8.00 do 8.40 i od 9.00 do 12.40
31.07.2014-Четврток: од 8.20 do 12.40
За прегледот е потребен упат од матичен лекар, книшка и 250 ден.
При закажување кај матичните лекари треба да побарате да ви се закаже во некој од дадените термини на Институт за физиологија, одделение за Спортска медицина.

Loading...