fbpx

Вежба на Денот – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот – Вторник

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАКАЖУВАЊЕ НА ЧАСОВИТЕ НА WODCONNECT.COM!
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ.

Front Squat
5×8 – 70% of bodyweight (reps should fast)

AMRAP in 15 min:
5 x Wall Climbs
10 x KB Swing
15 x Squat with 10kg/5kg plate (во горна позиција плочата е залепена на гради, во долна позиција плочата е најдалеку од телото)

Термини за редовни прегледи
21.07.2014-Понеделник: од 8.20 do 12.40
22.07.2014-Вторник: сите термини се слободни.
23.07.2014-Среда: сите термини се слободни.
29.07.2014-Вторник: од 8.20 do 12.40
30.07.2014-Среда: од 8.00 do 8.40 i od 9.00 do 12.40
31.07.2014-Четврток: од 8.20 do 12.40
За прегледот е потребен упат од матичен лекар, книшка и 250 ден.
При закажување кај матичните лекари треба да побарате да ви се закаже во некој од дадените термини на Институт за физиологија, одделение за Спортска медицина.

Loading...