fbpx

Вежба на Денот за 24 Декември – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот за 24 Декември – Четврток

За оние кои се натпреваруваат:
30 мин:
Мобилност во Горниот и Долниот дел на телото!
Техника на движења: Работете на вашите слабости односно онаму каде технички не се чуствувате сигурни! Ние ви стоиме на располагање!

For time
50 x Pull-Ups
200m Run
21 x Thrusters, 40/25
400m Run
21 Thrusters, 40/20
200m Run
50 Pull-Ups

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });