fbpx

Вежба на Денот за 25 Август – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот за 25 Август – Понеделник

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
Пред да дојдете на часот мора претходно да направите резервација на терминот преку опцијата РАСПОРЕД од главното мени на веб сајтот. Нема да бидеме во можност да ве услужиме доколку немате резервирано час! Ви благодарам на разбирањето!

ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА СИТЕ КРОСФИТЕРИ КОИ НЕМААТ НАПРАВЕНО РЕДОВНИ ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ ДА ГО СТОРАТ ТОА НАЈДОЦНА ДО 1 СЕПТЕМВРИ. ВО СПРОТИВНО НЕМА ДА МОЖЕМЕ ДА ВЕ ПРИМИМЕ НА КФ ЧАС ДОДЕКА ГО ДОНЕСЕТЕ ИЗВЕШТАЈОТ! Ви благодарам на разбирањето!

Squat
5х8 Back Squat (same weight all sets)

WOD
For time:
15 x Clean and Jerks, 60kg/50kg
5 Rounds of Cindy (5 Pull ups, 10 Push up, 15 Air Squats)
1200m Run
5 Rounds of Cindy (5 Pull ups, 10 Push up, 15 Air Squats)
15 x Clean and Jerks, 60kg/50kg

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });