fbpx

Вежба на Денот за 26Август – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот за 26Август – Вторник

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
Пред да дојдете на часот мора претходно да направите резервација на терминот преку опцијата РАСПОРЕД од главното мени на веб сајтот. Нема да бидеме во можност да ве услужиме доколку немате резервирано час! Ви благодарам на разбирањето!

ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА СИТЕ КРОСФИТЕРИ КОИ НЕМААТ НАПРАВЕНО РЕДОВНИ ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ ДА ГО СТОРАТ ТОА НАЈДОЦНА ДО 1 СЕПТЕМВРИ. ВО СПРОТИВНО НЕМА ДА МОЖЕМЕ ДА ВЕ ПРИМИМЕ НА КФ ЧАС ДОДЕКА ГО ДОНЕСЕТЕ ИЗВЕШТАЈОТ! Ви благодарам на разбирањето!

WOD
For Time:
1600m x Run
50 x Wall Balls,
40 x Box Jumps,
30 x Burpees
20 x Power Snatches, 40kg/30kg

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });