fbpx

Вежба на Денот за 29 Јули – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот за 29 Јули – Вторник

Сите членови на КФСК ги замолувам да се регистрираат на новата апликација на следниов линк:

https://crossfitskopje.com/membership-sign-up/. Од дадените опции за членство ја одбирате онаа која најмногу ви одговара. Во моментов цените на апликацијата се дадени во долари, но чекаме во секој момент да ја прилагодат на нашата валута, денари. Вие плаќате во денари како и до сега. ВО АПЛИКАЦИЈАТА КОРИСТЕТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЕМАИЛ И ТЕЛ НА КОИ НАЈБРЗО МОЖЕ ДА ВЕ ДОБИЕМЕ И НАЈЧЕСТО ГИ ПРОВЕРУВАТЕ! 

ВЕ ЗАМОЛУВАМ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТОА НАЈБРЗО ШТО МОЖЕТЕ. 

ИСТО ТАКА КОРИСТЕТЕ ГО КАЛЕНДАРОТ ОД ВЕБ СТРАНАТА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НА ТЕРМИНИТЕ. 

Преку новата апликација вие ќе можете да ги направите следните функции:
- Станете член на КФСК и си одберете тип на членство,
- Си резервирате час кој вас најмногу ви одговара, (од месец Август присуството на часовите е исклучително со ПРЕТХОДНА РЕЗЕРВАЦИЈА),
- Онлајн да потпишете договор за членство,
- Да се пријавите дека сте биле присутни на резервираниот час, (ова исто така ќе биде задолжителна задача пред секој тренинг),
- Да ги следите вашите вежби преку Табела на резултати која ќе биде ставена на веб сајт и на монитор во сала,
- Да плаќате онлајн...
и уште многу други функции.
Ве потсетувам да ги искористите термините за прегледи на Спорстка медецина. 
Термини за редовни прегледи
21.07.2014-Понеделник: од 8.20 do 12.40
22.07.2014-Вторник: сите термини се слободни.
23.07.2014-Среда: сите термини се слободни.
29.07.2014-Вторник: од 8.20 do 12.40
30.07.2014-Среда: од 8.00 do 8.40 i od 9.00 do 12.40
31.07.2014-Четврток: од 8.20 do 12.40
За прегледот е потребен упат од матичен лекар, книшка и 250 ден.
При закажување кај матичните лекари треба да побарате да ви се закаже во некој од дадените термини на Институт за физиологија, одделение за Спортска медицина.


Вежба на Денот 
Во 5 мин направете:
150 х Скокање Двојно Јаже
100 х Стомачни на прениче 
Доколку времето ви истече, на крај на тренингот правите 50 Брпис
Потоа
1. Мобилност во рамениот појас
2. Во 30 мин, увежбувај техника на: Muscle Up
3. Мобилност во рамениот појас 
Потоа
Во 5 мин направете:
150 х Скокање Двојно Јаже
100 х Стомачни на прениче (ако направите повеќе од Две паузи, Пенал 50 Брпис)
Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });