Uncategorized

Uncategorized

Работилница за Исхрана

За нас Исхраната е начин на живот, а не „ДИЕТА“ која преставува дополнителен терет во нашето секојдневие. Пријавете се на работилницата за Исхрана и ќе дознаете: – како да изгубите …

Повеќе

Traditional CrossFit Skopje Winter Challenge 2014

На ден 20 Декември 2014 – Сабота, со почеток во 09:00 часот ќе се одржи Традиционалниот CrossFit Skopje Зимски Предизвик во салата на КросФит Скопје. Цел: Целта на овој натпревар …

Повеќе
Loading...