fbpx

Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 2

From the Blog

Бенчмарк вежби за 2019

Среќна Нова Година и Среќен Божиќ, Нема подобар начин да се започне Новата Година од воведување на новини и поставување на подобри стандарди. За оваа година сакаме да ви го …

Повеќе

WOD 2 CLEAN LADDER

The Clean Ladder A: Squat Clean Ladder 70-80-90-10-110kg B: Karen 150 x Wall Ball Execution: Partner A cleans 2 x 70kg, Partner B cleans 2 x 70kg, partner A cleans …

Повеќе

Winter Challenge 2018

1. Натпреварот ќе биде тимски. Тимот треба да биде составен од двајца со исти пол. На ова натпреварување нема да има категории (Рх, Спорт…) Победникот ќе се одреди по 3 …

Повеќе
Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });