fbpx

Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 3

From the Blog

# BE ACTIVE Crossfit Skopje Challenge

На ден 29 Септември 2018, со почеток во 17:00ч на паркингот на салата “Борис Трајковски” Crossfit Skopje организира фитнес предизвик. Сите оние кои се физички активни повеќе или помалку ги …

Повеќе
Loading...