fbpx

Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 172

From the Blog

Честит празник 2 Август „ИЛИНДЕН“. ДЕНЕС НЕМА OPEN GYM! ВИ ПОСАКУВАМ УБАВ ВИКЕНД!

Повеќе

Вежба на Денот – Четврток

ЗАДОЛЖИТЕЛНА резервација на часовите преку оцијата РАСПОРЕД од главното мени од веб сајтот. Исто така, ЗАДОЛЖИТЕЛНО чекирање кога ќе влезете во сала! Ви благодарм на соработката…   3 rounds for time  …

Повеќе

Open Gym

Денес Open Gym почнува во 19:00 часот. Продолжува Level 10 со предавањата во 20:00 часот. За да дојдете на овој час резервирајте си го вашето место преку опцијата Распоред. Сите членови …

Повеќе
Loading...