fbpx

Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 174

From the Blog

OPEN GYM

Денес OPEN GYM ќе почне во 19:00 часот. Потоа во 20:00 часот ќе имаме кратко предавање за Исхрана во секојдневниот живот и КросФит-от. На ова предавање може да присуствуваат апсолутно …

Повеќе

Вежба на Денот – Вторник

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАКАЖУВАЊЕ НА ЧАСОВИТЕ НА WODCONNECT.COM! ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ. Front Squat 5×8 – 70% …

Повеќе

Вежба на Денот за 21 Јули – Понеделник

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАКАЖУВАЊЕ НА ЧАСОВИТЕ НА WODCONNECT.COM! ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ. Strength Bench Press, 70% of …

Повеќе

Вежба на Денот за 18 Јули – Петок

МНОГУ ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ. 1. ЧАСОВИТЕ СЕКОГАШ ЗАПОЧНУВААТ ТОЧНО НА ВРЕМЕ. Бидете на …

Повеќе
Loading...