fbpx

Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 173

From the Blog

Вежба на Денот за 29 Јули – Вторник

Сите членови на КФСК ги замолувам да се регистрираат на новата апликација на следниов линк: http://crossfitskopje.com/membership-sign-up/. Од дадените опции за членство ја одбирате онаа која најмногу ви одговара. Во моментов …

Повеќе

Open Gym

Денес 28 Јули ќе има Open Gym од 19:00 до 21:00 часот. Level 10 продолжува во Среда 30 Јули со две предавања за исхрана.   Сите членови на КФСК ги …

Повеќе

Вежба на Денот – Четврток

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАКАЖУВАЊЕ НА ЧАСОВИТЕ НА WODCONNECT.COM! ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ. In 10 min find your …

Повеќе
Loading...