fbpx

Uncategorized

Uncategorized

WOD 2 CLEAN LADDER

The Clean Ladder A: Squat Clean Ladder 70-80-90-10-110kg B: Karen 150 x Wall Ball Execution: Partner A cleans 2 x 70kg, Partner B cleans 2 x 70kg, partner A cleans …

Повеќе

Winter Challenge 2018

1. Натпреварот ќе биде тимски. Тимот треба да биде составен од двајца со исти пол. На ова натпреварување нема да има категории (Рх, Спорт…) Победникот ќе се одреди по 3 …

Повеќе
Loading...