fbpx

Uncategorized

Uncategorized

# BE ACTIVE Crossfit Skopje Challenge

На ден 29 Септември 2018, со почеток во 17:00ч на паркингот на салата “Борис Трајковски” Crossfit Skopje организира фитнес предизвик. Сите оние кои се физички активни повеќе или помалку ги …

Повеќе

ЧУЧЊЕВИ СЕ ОСНОВАТА НА ФИТНЕСОТ

Основата на КросФит е во правилна изведба на природни движења на човекот, а чучњевите се темелите за сите понапредни техники. Најзабележлив проблем во изведување на ова движење е слабо затегање …

Повеќе

BARBELLS FOR BOOBS

Моника Олмос се соочила со рак на дојка на 33 годишна возраст. По тешката борба со болеста, таа ја основа Barbells for boobs, иницијатива која преку растечката KросФит заедница има …

Повеќе
Loading...