fbpx

Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 169

From the Blog

Open Gym + Level 10

Денес Open Gym + Level 10 ќе има во стандардните термини. Распоред за наредните денови: Салата НЕМА да биде отворена Четврток 28 Август (Празник), Петок 29 Август и Сабота 30 …

Повеќе
Loading...