fbpx

Uncategorized

Uncategorized

ВОЗРАСТА НЕ ЗНАЧИ НИШТО ЗА КРОСФИТ

За мене групата кросфитери повозрасни од 50 години не е ништо посебно бидејки во КросФит возраста е безначајна, вели еден од сопствениците на Crossfit Generation. Меѓу повозрасните членови е и …

Повеќе

КОМЕДИЈА И КРОСФИТ

Како изгледа спортот од перспектива на некој со професионална смисла за хумор? Комичарката Лора Пренгли прв пат влегува во сала за кросфит а вежбата ја завршува со три впечатоци: Не …

Повеќе

Фитнес модел на Кросфит

Фитнес моделот Лорен Берлингери пробува нови спортови секоја недела а во оваа епизода е во сала за Кросфит. Вежбата е Fight gone bad а нејзиниот противник е Џен Хантер, која …

Повеќе
Loading...