fbpx

Uncategorized

Uncategorized

ВО СИГУРНА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

До каде би оделе за корекција на Вашиот изглед? Проблемите со прекумерната тежина не се само проблем за телесната естетика. Екстра килограмите придонесуваат кон проблеми со шеќерот во крвта, зголемувајки …

Повеќе

Beauty in Strength

Кој вели дека девојките мора да бидат слаби и нежни? Коросфитот го побива митот дека жените не треба да се физички издржливи и дека не треба да тренираат со тежина. …

Повеќе

Старост по 100та година!

Дали сте биле во дилема или страв да не ги носите своите внуци во парк бидејки неможете да трчате по нив ако се заиграат? Тогаш дефинитивно мора да го погледнете …

Повеќе

ПИЦА КОЈА НЕ Е ОБРОК ЗА МАМЕЊЕ

Велат дека една од предностите да имате пријател или партнер(ка) кросфитер е нивниот талент и желбата за готвење здрави оброци. Да бидеме реални, многумина од нас само декларативно се залагаат …

Повеќе
Loading...